Meer informatie over een Wildcamera

Wildcamera

Een Wildcamera gebruik je voor het krijgen van beeldmateriaal van dieren in hun natuurlijke leefomstandigheden. Zo kun je meer te weten komen over dieren. 

Accessoires van een Wildcamera

Je kan een SD kopen natuurlijk, maar je hebt nog veel meer accessoires. Wat er handig kan zijn is een SD card reader voor het bekijken van de afbeeldingen op je telefoon. Tegenwoordig hebben telefoons van nu een goede schermkwaliteit en daardoor kun je de video’s en foto’s gelijk bekijken met goed kwaliteit. Je kan de afbeeldingen ook kijken op je computer.  

Wildcamera

Batterij gebruik

Er zijn wildcamera’s op de markt die binnen 3 dagen stand-by tijd 8 AA batterijen volledig leeg kunnen trekken, De camera’s bij wildcamerakopen.nl zijn erg zuinig en getest. Dit scheelt heel erg voor je portemonnee en je kunt hierdoor erg vertrouwen op je cameraval. Je moet nooit gebruik maken van zink batterijen, want deze hebben een korte levensduur en zijn ook heel erg slecht voor het milieu. Je kan het best oplaadbare batterijen gebruiken, want die zijn niet slecht voor het milieu en je kunt ze heel vaak opladen. Hierdoor hoef je minder geld uitgeven aan batterijen.