Bijzondere foto op canvas, fotoboek of telefoonhoesje

26Zoals al aangekondigd maakten mijn ouders vroeger de mooiste foto’s in het bos, waar ik dan ook altijd erg tegenop keek. De afdrukken hingen bij ons thuis aan de muur en ik kon altijd uren staren naar die zwart/wit en kleurafdrukken waar het licht op een bepaalde manier leek te spreken. Tegenwoordig maak ik mijn eigen foto’s natuurlijk en ik betrap mezelf er nog vaak op terug naar de natuur te gaan om er zelf ook foto’s te schieten.

Ik heb onlangs een foto gemaakt van de allee hier in het bos en ik vind ‘m zelf erg geslaagd. Voor de volledigheid heb ik de foto hieronder toegevoegd. Wat vind jij ervan?

14

Uiteenlopende mogelijkheden bij de Hema

Enfin, nu ik met een digitale camera werk is de bewerking vanuit de doka gewoon mijn felverlichte woonkamer binnengekropen en bewerk ik alles vanaf de computer. Ik heb er enkele laagjes overheen gegooid en vind de foto erg geslaagd. De herfst is mijn favoriete seizoen en ik heb besloten de foto op mijn gang te willen hebben hangen, opdat ik er elke dag wel een keer langsloop en ik geconfronteerd word met een overspoelend geluksgevoel. En dus begaf ik mij naar foto.hema.nl, de aparte website die de Hema heeft opgezet speciaal voor fotografie. Natuurlijk biedt de Hema al jaren – en als een van de eerste in Nederland – naast een analoge ook een digitale fotoservice aan en je kunt nu ook op deze speciale website allerlei opdrachten doorvoeren, bijvoorbeeld voor fotoboeken, telefoonhoesjes met afdruk of een foto op canvas. Dat maakt het natuurlijk wel zo gemakkelijk voor de gebruiker. Je kunt zelfs vanuit een appje werken en direct alle foto’s vanuit je telefoon uploaden.

10

Ik vind het gebruikersgemak erg hoog en kan het iedereen aanraden op foto.hema.nl een mooie afdruk van een lievelingsfoto te maken. Mijne krijgt vanaf morgen, wanneer de opdracht geleverd wordt door de Hema, aan mijn muur – ik kijk er nu al naar uit!